• Uw specialist in CCTV en Datatransmissie

    Uw specialist in CCTV en Datatransmissie

Technologie partners

Onze merken?

Q-CAT wenst een toegevoegde waarde hebben met producten die gerelateerd zijn aan glasvezel-, coax-, en draadloze technieken. In deze segmenten hebben wij een pakket samengesteld van meerdere leveranciers om aan bijna elke gewenste transmissiebehoefte te voldoen.

Q-CAT vertegenwoordigd een select aantal fabrikanten die de bouwstenen leveren voor het realiseren van oplossingen voor onze klanten. Deze fabrikanten zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige componenten voor video, data, opslag en transmissie waarmee beveiliging en observatie systemen kunnen worden gerealiseerd. 

Ons productpakket is afgestemd op multi vendor systemen. In ons transmissiepakket kunnen we bijvoorbeeld cameraleverancier onafhankelijk transmissiesystemen opbouwen. Niet alleen het transporteren van signalen maar ook het besturen hiervan door Multi Purpose Data converters behoort tot het pakket. 

Q-CAT selecteert al bij het ontwerp van een systeem juist die componenten om een geïntegreerde en betrouwbare oplossing te kunnen realiseren.

Comnet Communication Networks
IndigoLOGO Without Strapline 300dpi
KBC LOGO 300dpi Transparent HDCK 300
LogoWavesight800
 

 

 

CONTACT!

Wilt u vrijblijvend kennismaken, of bent u geïnteresseerd in een projectadvies of offerte?

CONTACT!

NIEUWSBRIEF!