• Uw specialist in CCTV en Datatransmissie

    Uw specialist in CCTV en Datatransmissie

Nieuwe generatie licentie vrije radio apparatuur voor draadloze camera en data verbindingen

Wavesight’s Scorpion modellen zijn zowel voor binnen als buiten het draadloze alternatief voor koper of glasverbindingen tussen camera’s, de NVR en de controle kamer.

Gebaseerd op gestandaardiseerde en bewezen Wavesight technologie kunnen Punt-Punt en Punt-Multipunt verbindingen over grote afstanden gerealiseerd worden. De verbindingen zijn uiteraard beveiligd tegen meekijken, beschikken over grote bandbreedte en lage latency, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor HD camera beveiliging en bewaking toepassingen.

Dankzij innovatieve techniek rekent de Scorpion af met beperkende factoren als ruis en interferentie, die met name bij lange afstand verbindingen verstoring veroorzaken.

De Scorpion is eenvoudig en snel te installeren.

  • Scorpion S300 tot 2Km
  • Scorpion F300 tot 6Km
  • Scorpion M300 tot 40Km

De radio’s hebben weer de bekende behuizing met daarin zowel de antenne als de radio geïntegreerd. Zowel de “oude” radio’s als de nieuwe zijn met dezelfde RFAnalyser monitoringsoftware te beheren.

De WaveSprint, -Flow en -Max radio’s worden niet meer door Wavesight geleverd. Garantie en service op geleverde WaveSprint, -Flow en -Max antennes worden door Wavesight en QCAT uiteraard gecontinueerd.

CONTACT!

Wilt u vrijblijvend kennismaken, of bent u geïnteresseerd in een projectadvies of offerte?

CONTACT!

NIEUWSBRIEF!