Skip to main content

Advies, installatie en service

Vooruitstrevend sinds 1992

Wij ondersteunen klanten bij het oplossen van hun transmissievraagstukken. Dat kunnen we het beste als we vroeg aan tafel zitten en kunnen adviseren over de transmissiestructuur. De keuzes die daar gemaakt worden zorgen voor het succes. Desgewenst gaat onze service nog verder en verzorgen wij aanleg en inbedrijfstelling, testen en oplevering én onderhoud.

Bij draadloze technieken zijn bandbreedte en kwaliteit de belangrijkste ontwerpcriteria, evenals het aantal camerasignalen. Met dergelijke parameters bepalen we de keuze voor de benodigde apparatuur. Maar zonder sitesurvey kunnen we voor verrassingen komen te staan. Daarvoor houden we te veel van ons werk, dus die doen we graag.

Voor alle soorten transmissienetwerken kunnen we een compleet project - inclusief actieve componenten en het passieve netwerk - ontwerpen, aanleggen, monteren, opleveren en onderhouden. Maar ook alleen het afnemen van apparatuur of juist het afmonteren kan natuurlijk. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Daartoe organiseren we onder meer product- en techniektrainingen. Zo kunnen we de partner zijn in die projecten waar draadloze transmissie, glasvezeltechniek en IP- netwerken bepalend zijn.