Skip to main content

Glasvezel transmissie en apparatuur

Vooruitstrevend sinds 1992

{Q-CAT} Q-CAT - Glasvezeltransmissie

Glasvezel is het perfecte medium voor een betrouwbare en snelle overdracht van data en video. Een glasvezel is een een flinterdunne en ijzersterke glasdraad waarmee licht wordt getransporteerd. Het zorgt ervoor dat data zich razendsnel en storingsvrij door de kabels kan verplaatsen. Ook onder extreme omstandigheden.

Daarmee is glasvezel de nieuwe, duurzame standaard voor dataverkeer en inmiddels een noodzaak voor elk bedrijf. Wij zijn hierin pionier, voorloper en expert. 

Naast een grote diversiteit in apparatuur hebben we de benodigde kennis en ervaring in huis voor het efficiënt versturen en ontvangen van digitale of analoge signalen via glasvezel.

De merken in ons pakket glasvezelapparatuur zijn Comnet en KBC.

ComNet is onze leverancier van alle denkbare transmissieapparatuur voor video-, audio-, data- en netwerkoplossingen in de beveiligings- en CCTV-markt en industriële automatisering. Alle ComNet-producten zijn ontworpen voor gebruik in een industriële omgeving en hebben levenslange garantie.

KBC Networks is leverancier van industriële transmissieapparatuur met kwaliteit en bedrijfszekerheid hoog in het vaandel. Naast de bekabelde oplossingen voor spraak, data en video levert KBC ook apparatuur voor het streamen en versleutelen van livevideo over 3G/4G.