Skip to main content

Al meer dan 25 jaar een vooruitstrevend bedrijf!

Over Q-CAT

Q-CAT is opgericht op 14 Oktober 1992, dat betekent dat wij dit jaar 31 jaar bestaan. Q-CAT staat van origine voor Quality in Cable And Telecom. Zo zijn wij ook begonnen, als experts in kabeltelevisie en telecommunicatie. In de loop van de jaren is dat meer op de achtergrond geraakt en zijn wij ons gaan specialiseren in glasvezeltechnieken, verlichting, CCTV, ICT en datacommunicatie. Ondertussen hebben wij meerdere specialiteiten die elkaar allemaal complementeren.

Zo leggen wij complete netwerken aan voor onder andere de Politie vanaf de uitkijkcentrale tot en met de camera's in het veld. Wij leveren storage oplossingen voor de opslag van zowel data als camerabeelden.

Onze converters worden door meerdere bedrijven toegepast en leggen wij glasvezelverbindingen aan door heel Nederland. Onze verlichting kom je tegen in diverse musea. De draadloze verbindingen passen wij het meeste toe in de camera beveiliging maar ook steeds meer in de ICT.

Sinds kort installeren wij ook toegangscontrole systemen en maken diverse bedrijven gebruik van onze online werkplekken en storage oplossingen.

Zo blijven wij vooruitstrevend, en dat al sinds 1992!