Skip to main content

Netwerken en datatransmissie

Levenslang garantie op alle Comnet apparatuur

{Q-CAT} Q-CAT - Datacommunicatie

Wij hebben een ruim assortiment routers, switches, line-drivers en mediaconverters met de bijbehorende bekabeling en connectoren. Hiermee kunnen wij betrouwbare en toekomstvaste netwerken voor transport van video, data en telemetrie bouwen. 

Wij leveren ook diverse oplossingen voor draadloze transmissie, Voorbeelden hiervan zijn oa:

  • Licentievrije Point To Point verbindingen
  • 4G en 5G verbindingen
  • VPN verbindingen.

ComNet is onze leverancier van alle denkbare transmissieapparatuur voor video-, audio-, data- en netwerkoplossingen in de beveiligings- en CCTV-markt en industriële automatisering. Alle ComNet-producten zijn ontworpen voor gebruik in een industriële omgeving en hebben levenslange garantie.

KBC Networks is leverancier van industriële transmissieapparatuur met kwaliteit en bedrijfszekerheid hoog in het vaandel. Naast de bekabelde oplossingen voor spraak, data en video levert KBC ook apparatuur voor het streamen en versleutelen van livevideo over 3G/4G.

{Q-CAT} Q-CAT - Datacommunicatie

HP Aruba is onder andere leverancier van switches. De switches van HP Aruba gebruiken wij voornamelijk als core switches in netwerken. Door gebruik te maken van multicast creeren wij een netwerk met minimale belasting voor zowel de camera's als het toegepaste VMS.

{Q-CAT} Q-CAT - Datacommunicatie

Teltonika biedt een breed scala aan netwerkproducten die zijn ontworpen om uw connectiviteit betrouwbaar, veilig en snel te implementeren. Met geavanceerde beheerfuncties op afstand kunt u deze eenvoudig beheren.