Skip to main content

Nieuwe versie IndigoVision Control Center

{Q-CAT} Q-CAT - IndigoVision Control Center 18.1
{Q-CAT} Q-CAT - IndigoVision Control Center 18.1

Control center 18.1 introduceert een nieuw watermerk. Het nieuwe watermerk heeft namelijk de mogelijkheid om het aan te passen met de naam van de operator zowel in de live view als in de terugkijk functie. Hiermee voorkomt u dat belangrijke video's op straat komen te liggen en zijn de beelden altijd te achterhalen wie ze gemaakt heeft.

Deze versie heeft ook nieuwe analytics voor de integratie van de Pelco camera's. Hierdoor zijn ook de advanced analytics te gebruiken met Pelco camera's. 

Wij zijn Q-CAT

Q-CAT staat voor Quality in CCTV And Telematics.

In 1992 begonnen als experts in kabeltelevisie en telecommunicatie. In de loop van de jaren is dit meer op de achtergrond geraakt en zijn wij ons gaan specialiseren in glasvezeltechnieken, verlichting, CCTV, ICT en datacommunicatie. Al deze specialiteiten complementeren elkaar.

Wij zijn een landelijk opererende onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten. Vooruitstrevend sinds 1992!

{Q-CAT} Q-CAT - IndigoVision Control Center 18.1