Skip to main content

Presentatie Video Analytics

In samenwerking met VAIBS hebben wij op dindag 24 januari een presentatie gegeven over de toepassing en mogelijkheden van AI Video Analytics

Avigilon H5A PTZ camera

Tijdens de presentatie is gedemonstreerd dat deze software uitgebreide én toepasbare mogelijkheden biedt om bij te dragen aan beveiliging en veiligheid. Denk hierbij aan onder andere indringersdetectie, detectie van afwijkend gedrag en detectie van persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook voor het monitoren van productieprocessen biedt deze software uitgebreide mogelijkheden.

Mooi om te zien hoe deze mogelijkheden ontvangen werden bij onze aanwezige relaties waaronder professionele eindgebruikers, installateurs en Politie Nederland en Politie Eenheid Den Haag.

Bent u ook benieuwd wat AI Video Analytics voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn Q-CAT

Q-CAT staat voor Quality in CCTV And Telematics.

In 1992 begonnen als experts in kabeltelevisie en telecommunicatie. In de loop van de jaren is dit meer op de achtergrond geraakt en zijn wij ons gaan specialiseren in glasvezeltechnieken, verlichting, CCTV, ICT en datacommunicatie. Al deze specialiteiten complementeren elkaar.

Wij zijn een landelijk opererende onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten. Vooruitstrevend sinds 1992!

{Q-CAT} Q-CAT - Presentatie video Analytics