Skip to main content

Q-CAT wint tender cameratoezicht Politie eenheid Den Haag

Avigilon H5A PTZ camera
{Q-CAT} Q-CAT - Q-CAT wint aanbesteding politie eenheid Den Haag

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat wij de aanbesteding voor Nieuwbouw, vervanging en onderhoud voor het Cameratoezicht in Openbare Ruimte hebben gewonnen voor de Politie Eenheid Den Haag!

De opdracht betreft het vervangen en onderhouden van 215 camera’s en communicatieapparatuur in 34 gebieden. Als toonaangevende installateur van camerasystemen zijn we trots op het vertrouwen dat in ons is gesteld om op deze wijze bij te dragen aan de veiligheid op straat. We zetten de samenwerking met de Politie Eenheid Den Haag graag voort en staan 24/7 klaar voor de service aan deze kritieke installatie.

Samen Sterk: Politie en Q-CAT

Door onze positie als fabricaat onafhankelijke systemintegrator beschikken we over een uitgebreide range aan productoplossingen van verschillende fabricaten waardoor we De Politie Eenheid Den Haag de meest passende oplossing kunnen bieden in iedere situatie.

Service van Topkwaliteit

Onze gecertificeerde monteurs zullen ervoor zorgen dat alle openbare camera's optimaal presteren, waardoor we een effectieve bijdrage leveren aan criminaliteitspreventie en openbare veiligheid.

Wij zijn Q-CAT

Q-CAT staat voor Quality in CCTV And Telematics.

In 1992 begonnen als experts in kabeltelevisie en telecommunicatie. In de loop van de jaren is dit meer op de achtergrond geraakt en zijn wij ons gaan specialiseren in glasvezeltechnieken, verlichting, CCTV, ICT en datacommunicatie. Al deze specialiteiten complementeren elkaar.

Wij zijn een landelijk opererende onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten. Vooruitstrevend sinds 1992!

{Q-CAT} Q-CAT - Q-CAT wint aanbesteding politie eenheid Den Haag