Skip to main content

Q-CAT behaalt de ISO27001 certificering!

Avigilon H5A PTZ camera
{Q-CAT} Q-CAT - Q-CAT behaalt de ISO27001 certificering!

Met trots mogen wij nu zeggen dat we ISO27001 gecertificeerd zijn! Wij hebben deze certificering gehaald op basis van de nieuwe norm, NEN-EN-ISO/IEC 27001:2022. Dat ging niet zonder slag of stoot. Ruim een jaar hebben wij hieraan gewerkt. We zijn dan ook erg trots en blij met deze erkenning!

ISO 27001 is een internationale norm die zich richt op informatiebeveiliging binnen organisaties. De ISO 27001-norm specificeert de eisen voor het opzetten, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Dit systeem biedt een methodische en procesmatige aanpak voor het beveiligen van vertrouwelijke en kritieke informatie binnen een organisatie.

Bij Q-CAT nemen we informatiebeveiliging en privacy uiterst serieus en streven wij naar het hoogst mogelijk niveau. Als technologiepartner van onze klanten hebben we soms toegang tot belangrijke informatie. Dit brengt de noodzaak met zich mee om de eigen informatiebeveiliging op een hoog niveau te handhaven. De certificering volgens ISO 27001 toont aan dat we onze informatiebeveiliging op orde hebben en op een gedegen manier onderhouden.

Al met al biedt ISO27001:2022 een belangrijk raamwerk voor Q-CAT om bezig te zijn en blijven met informatiebeveiliging en privacy. Dit helpt ons met het op peil houden van onze cyberweerbaarheid en continu verbeteren van onze interne processen en de kwaliteit van onze diensten.

Iedereen binnen Q-CAT, bedankt voor je directe en indirecte medewerking. We bedanken ook IMR advies, die hebben ons er goed doorheen geholpen.

Wij zijn Q-CAT

Q-CAT staat voor Quality in CCTV And Telematics.

In 1992 begonnen als experts in kabeltelevisie en telecommunicatie. In de loop van de jaren is dit meer op de achtergrond geraakt en zijn wij ons gaan specialiseren in glasvezeltechnieken, verlichting, CCTV, ICT en datacommunicatie. Al deze specialiteiten complementeren elkaar.

Wij zijn een landelijk opererende onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten. Vooruitstrevend sinds 1992!

{Q-CAT} Q-CAT - Q-CAT behaalt de ISO27001 certificering!