Skip to main content

IndigoVision Control Center end-of-life

{Q-CAT} Q-CAT - IndigoVision Control Center EOL
{Q-CAT} Q-CAT - IndigoVision Control Center EOL

Motorola heeft besloten om het VMS IndigoVision Control center niet langer voort te zetten en zich volledig wil focussen op het Avigilon Unity VMS.

Klanten met een geldig IndigoVision Software Upgrade Plan (SUP) mogen gebruik gaan maken van het Avigilon Unity VMS. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden die wij leveren om u volledig te ontzorgen en zorg te dragen voor een vlekkeloze migratie.

IndigoVision heeft nu de volgende roadmap bekend gemaakt:

21-08-2024      Geen verkoop van licenties aan nieuwe installaties
21-08-2026       Geen verkoop van licenties meer aan bestaande klanten
21-08-2027       Geen bugfixes meer van het VMS, het VMS blijft verder gewoon functioneren.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wij zijn Q-CAT

Q-CAT staat voor Quality in CCTV And Telematics.

In 1992 begonnen als experts in kabeltelevisie en telecommunicatie. In de loop van de jaren is dit meer op de achtergrond geraakt en zijn wij ons gaan specialiseren in glasvezeltechnieken, verlichting, CCTV, ICT en datacommunicatie. Al deze specialiteiten complementeren elkaar.

Wij zijn een landelijk opererende onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij voorop lopen in het toepassen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen en dat de nieuwste technieken voor ons geen geheimen bevatten. Vooruitstrevend sinds 1992!

{Q-CAT} Q-CAT - IndigoVision Control Center EOL