Skip to main content

Gespecialiseerd in beheerde WiFi oplossingen

Wij beheren en monitoren uw omgeving

Altijd en overal een stabiele Wifi verbinding

Q-CAT is gespecialiseerd in beheerde zakelijke WiFi oplossingen. Wij maken hierbij gebruik van Ubiquiti WiFi oplossingen.

Onze oplossingen

{Q-CAT} Q-CAT - WIFI

Wifi oplossingen

  • Schaalbare enterprise oplossingen
  • Eenvoudige implementatie
  • Eenvoudig centraal beheer
  • Strak design
  • Power over Ethernet (PoE)
  • Hoog zendvermogen

Waarom u voor Q-CAT moet kiezen?

Vrijblijvend inventarisatie en voorstel

U heeft al een partij die uw ICT verzorgt maar vraagt u af of het beter, goedkoper of slimmer kan? Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie uit te voeren en een scherp voorstel aan te bieden. Met daarbij de beste oplossing voor uw situatie.

Snelle support

Persoonlijk contact, korte lijnen en snel schakelen staat bij ons centraal. Direct contact met de juiste persoon. Ook in de avonduren en in de weekeinden behoort tot de mogelijkheden. 

Midden- en kleinbedrijf

Wij verzorgen de ICT voor alle zakelijke klanten. Ons credo is: "Groot genoeg om alle mogelijke opdrachten aan te kunnen, klein genoeg om persoonlijk betrokken te zijn!" 

Wij komen onze afspraken na

Het lijkt soms zo moeilijk maar het is zo eenvoudig. Wij maken afspraken met u als klant en komen deze na. Wij doen ons uiterste best om de afspraken zo helder en duidelijk als mogelijk vast te leggen. Wij geven tussentijds ongevraagd advies omdat wij de markt volgen en altijd up-to-date zijn.

Realistische kosten

U wilt gebruik maken van ICT diensten en daarvoor een heldere en eerlijke prijs betalen. Al onze voorstellen zijn gebaseerd op uw specifiek situatie tegen realistisch kosten. Wij blijven duidelijk door zowel de hardware, diensten en licenties goed in kaart te brengen.

Partners

Samen met onze partners zijn wij in staat u volledig te ontzorgen in uw ICT behoefte. Zo garanderen wij dat u altijd werkt met mensen met verstand van zaken.