Skip to main content

Avigilon Alta Aware Cloud

VMS in de cloud, open, schaalbaar, veilig en gebruiksvriendelijk

Avigilon Alta Aware is een krachtig cloudgebaseerd AI-videobeheersysteem (VMS) dat is uitgerust met geïntegreerde machine learning-mogelijkheden.

Avigilon alta is gewoon met bijna alle browsers te bekijken en te beheren!

Avigilon Alta Aware is geschikt voor zowel grote bedrijfsinstallaties als kleine implementaties en analyseert alle videofeeds van al de Avigilon Alta-camera's en camera's van derden 24/7 en in realtime. Het identificeert objecten en gebeurtenissen en stuurt onmiddellijk alarmen op basis van regels en detectie van ongebruikelijke activiteiten.

Met Avigilon Alta Aware kun je snel zoeken op gebeurtenis, object en gelijkenis om een specifieke persoon, voertuig of evenement van belang te vinden via talloze uren aan video binnen seconden of minuten.

Maak gebruik van de open API van Avigilon Alta Aware en koppel deze aan bestaande sensoren, toegangscontrolesystemen, dashboards, externe kijkers of communicatiesystemen om een ​​360-graden overzicht van de omgeving te krijgen. Bovendien helpt Avigilon Alta Aware bij het beheren van alle apparaten en de beveiliging op verschillende locaties met een eenvoudige webinterface en Android- en iOS-apps die overal toegankelijk zijn zonder extra plug-ins of configuraties.

Ongeëvenaarde AI

Kaartweergave met Smart Presence

{Q-CAT} Q-CAT - Avigilon Alta cloud VMS
Voeg kaarten van al je locaties en faciliteiten toe in Avigilon Alta Aware om een ​​beter situationeel bewustzijn en inzicht te krijgen. Elke kaart kan worden geconfigureerd en omvat cameraweergaven, alarmweergaven, evenals de mogelijkheid om mensen, voertuigen en andere objecten te volgen en te tellen terwijl ze zich op het terrein bewegen.

Videoweergave met Spotlight

{Q-CAT} Q-CAT - Avigilon Alta cloud VMS
Aangedreven door deep learning, gebruikt Avigilon Alta Aware Spotlight om videostreams dynamisch te wijzigen om alleen de relevante feeds onder de aandacht van de operators te brengen. Realtime waarschuwingen en meldingen verschijnen op de schermen om het incident, de tijd en de plaats te beschrijven.
Ongeëvenaarde AI